ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος στίβου

Το Paoabroad έχει ξεκινήσει μία καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος Στίβου του «τριφυλλιού».

Καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος στίβου

Αναλυτικά:

« Αγαπητοί μας φίλοι,

Είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα, θα διεξάγωγουμε μια νέα οικονομική εκστρατεία με σκοπό την ενίσχυση του ένδοξου τμήματος του Στίβου, μια πρωτοβουλία των φίλων του Παναθηναϊκού στις Η.Π.Α και συγκεκριμένα του επιφανούς φιλάθλου, Δρα Αλέξανδρου Κιτροέφ.

Όσοι παρακολουθούν στενά το τμήμα θα πρόσεξαν σίγουρα την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται και τις επιτυχίες που έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό. Τα παιδιά στο τμήμα του στίβου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά τους υπολείπονται τα εφόδια για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο. Κι εδώ είναι που θέλουμε να επέμβουμε.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι να μαζέψουμε ένα ποσό της τάξεως των $2,500 τα οποία θα πάνε αποκλειστικά στο τμήμα με σκοπό την ενίσχυση στην αύξηση του προϋπολογισμού. Η καμπάνια θα τρέξει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Με αυτό τον τροπό βοηθάμε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του αθλήματος και να μας εκπροσωπούν σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως η Ολυμπιάδα, αθλητές του συλλόγου, κάνοντας μας υπερήφανους!

Η σελίδα του Στίβου για όσους θέλουν μια πιο άμεση επαφή: https://www.facebook.com/paostivos

Ο τρόπος να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας www.paoabroad.com πατώντας Donate το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος και ακολουθώντας στο PayPal. Εναλλακτικά, μπορείτε να καταθέσετε απευθείας στον λογαριασμό του τμήματος στο PayPal χρησιμοποιώντας το e-mail:[email protected]

Δεν περισσεύει κανείς!

Με τιμή, Panathinaikos Supporters Abroad

( Η σελίδα με την καμπάνια στην οποία σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε: https://www.facebook.com/events/1593924357573377/  )»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.