ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν υπέταξε την Βέρντερ! (Vid, pics)

Νύχτα μαγική… και ονειρεμένη για τον Παναθηναϊκό, αυτή της 27ης Σεπτεμβρίου του 2005, όταν υποδεχόταν στο ΟΑΚΑ τη Βέρντερ Βρέμης, για τους ομίλους του Champions League.

Όταν υπέταξε την Βέρντερ! (Vid, pics)

Η ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, υποδέχτηκε τη γερμανική ομάδα των Κλόζε και Κλάζνιτς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Οι «πράσινοι» με γκολ των Γκονζάλες και Μάντζιο (μείωσε ο Κλόζε), επικράτησαν της Βέρντερ και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων.

ÃÊÏÍÆÁËÅÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÍÔÅÑ ÂÑÅÌÇÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2005) GONZALEZ / PANATHINAIKOS - WERDER BREMEN (CHAMPIONS LEAGUE 2005)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Μόρις, Γκούμας (42 Κώτσιος), Δάρλας, Σέριτς, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Νίλσον, Μάντζιος (72 Γκέκας), Τόργκελε (57΄ Τζιόλης).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Ράινκε, Νάλντο, Μπάουμαν (63 Χουντ), Σουλτς (75 Βαλντές), Οβομογέλα, Αντρέασεν, Φρινγκς, Μπορόφσκι, Μικού, Κλόζε, Κλάσνιτς.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÍÔÅÑ ÂÑÅÌÇÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2005) PANATHINAIKOS - WERDER BREMEN (CHAMPIONS LEAGUE 2005)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÍÔÅÑ ÂÑÅÌÇÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2005) PANATHINAIKOS - WERDER BREMEN (CHAMPIONS LEAGUE 2005)

https://www.youtube.com/watch?v=CpcEYmuG040

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ