ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αν πάρει την ευκαιρία να την αρπάξει από τα μαλλιά…

Η απουσία των Χουλτ-Μέστο, δίνει μια τεράστια ευκαιρία στον Διαμαντή Χουχούμη, την οποία-αν και εφόσον επιλεγεί να αγωνιστεί- πρέπει να αρπάξει από τα μαλλιά…

Αν πάρει την ευκαιρία να την αρπάξει από τα μαλλιά…

Οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Διαμαντή Χουχούμη ήταν να παραχωρηθεί δανεικός, κάτι το οποίο δε συνέβη, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βάζει… φρένο στις όποιες σκέψεις να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος μπακ-χαφ, τις ικανότητες του οποίοι έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Παρότι δεν παραχωρήθηκε ο Έλληνας άσος, δεν πήρε καμία ευκαιρία από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος ακόμα και στο ματς με τον Παναιτωλικό προτίμησε να βάλει παίκτη με ανάποδο πόδι στην πλευρά του (Κουλιμπαλί), κάτι που μπερδεύει… το ρεπορτάζ, που κάνει λόγο για εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χουχούμης ενδεχομένως να έχει την ευκαιρία του, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Αν ο Ιταλός αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει-κάτι που είναι το πιο λογικό, ποδοσφαιρικά-ο 22χρονος θα έχει μια τεράστια ευκαιρία να αποδείξει και να δείξει, πως μπορεί να σταθεί επάξια στο ρόστερ της ομάδας, πίσω από τον Χουλτ.

Μάγκνουσον: «Αυτό είναι κακή δημοσιογραφία»
Μάγκνουσον: «Αυτό είναι κακή δημοσιογραφία» 7.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκυρία μπορεί να είναι θετική για τον παίκτη, αλλά και… αρνητική, καθώς σε μια πιθανή κακή εμφάνιση (λογικό θα είναι και αυτό, καθώς δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά), μπορεί να «κάψει» τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την εκτίμηση που μπορεί να υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι η ευκαιρία του, αν και εφόσον αγωνιστεί. Αν δεν συμπεριληφθεί και τώρα στα πλάνα του προπονητή, τότε μάλλον αυτό θα σημαίνει και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Κυριακή κοντή γιορτή…

loading...