ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Είναι οι καλύτεροι»

Ο Νάνο Γκονζάλεζ, σε δηλώσεις του στα ισπανικά Μέσα, αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Νάνο: «Είναι οι καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάνο Γκονζάλεζ:

Για το στυλ που εφαρμόζει ο Αντρέα Στραματσόνι: «Εφαρμόζει το τυπικό ιταλικό στιλ. Δεδομένα θα περιμένει πίσω και θα παίξει με αντεπιθέσεις. Του αρέσει το άμεσο ποδόσφαιρο και άμυνα με τρεις στόπερ και δύο ακραίους. Δεν είναι πολύ γρήγορη η άμυνά του και υποφέρει με μπαλιές στην πλάτη της. Αν η Θέλτα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, μπορεί να πάρει το παιχνίδι».

Όσο για τα «όπλα» των «πράσινων» και τον Μάρκους Μπεργκ ο Νάνο είπε: «Είναι σίγουρα το πρόσωπο που “πουλάει”, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δίνουν πολλά και πρέπει να προσέξεις. Στον Μπεργκ δεν πρέπει να αφήσεις χώρο. Είναι γρήγορος παίζοντας στην πλάτη της άμυνας, ενώ τραβιέται συχνά και προς τα πίσω για να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του και να φτιάξει παιχνίδι. Ο αναντικατάστος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ζέκα, ο αρχηγός του. Επίσης αξίζει προσοχής ο Λεντέσμα, που έχει μεγάλη ποιότητα και ηρεμία στο παιχνίδι του, αλλά υπάρχουν κι άλλοι επικίνδυνοι παίκτες στην επίθεση».

Τέλος, ο Νάνο μίλησε με τρομερά σχόλια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν! Αξίζουν τον θαυμασμό όλων γιατί δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους. Φυσικά υπάρχουν πολλές φορές φωτοβολίδες και καπνογόνα στα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα. Νιώθεις την παρουσία τους πάρα πολύ».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.