ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Διοργανώνει το τουρνουά «Ι. Μαλακατές» ο Παναθηναϊκός!

Στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Οκτωβρίου, το τουρνουά «Ι. Μαλακατές», από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερασιτέχνη.

Διοργανώνει το τουρνουά «Ι. Μαλακατές» ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διοργανώνει το τουρνουά βόλεϊ γυναικών «Ιωάννης Μαλακατές», που θα διεξαχθεί 8-9 Οκτωβρίου, στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Συλλόγου μας, με τη συμμετοχή των Α.Ο. Θήρας, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος» και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

18:30 Α.Ο. Θήρας – Ηρακλής Κηφισιάς

21:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

18:30 Μικρός τελικός

21:00 Μεγάλος τελικός

Ο Ιωάννης Μαλακατές γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/5/1923. Υπήρξε αθλητής Στίβου και Μπάσκετ στον Παναθηναϊκό. Από το 1954 και μέχρι που απεβίωσε στις 26/2/1999, διετέλεσε επί σειρά ετών κορυφαίος αθλητικός παράγοντας, έχοντας υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. από τις θέσεις του Πρόεδρου Οικονομικής Επιτροπής, γενικού αρχηγού και αντιπρόεδρου, ενώ υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Φίλων Αθλητισμού».

ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ι.ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...