ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Να δημιουργήσουμε αθλητές και ανθρώπους…»

Ο διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Superfoods, Φραγκίσκος Αλβέρτης, στάθηκε στο γεγονός, πως στο «τριφύλλι» γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πρότυπη ακαδημία, η κορυφαία στην Ευρώπη.

Αλβέρτης: «Να δημιουργήσουμε αθλητές και ανθρώπους…»

Ο «Φράγκι» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, τόνισε πως στόχος των «πράσινων» ακαδημιών, είναι να δημιουργήσει, πρώτα ανθρώπους και μετά πρωταθλητές, ενώ αναφορικά με τη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας στην Ευρωλίγκα, είπε πως άμεσος στόχος για τους νεαρούς παίκτες, είναι η συγκομιδή εμπειριών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:

«Οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή και ότι  θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη.

Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική και αθλητική τους ζωή. Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και παραστάσεις συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.