ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στο Βίγκο

Η πιθανή ενδεκάδα με Θέλτα

Ο Αντρέα Στραματσόνι, φαίνεται να καταλήγει σε σχήμα 3-4-2-1, για το αυριανό ματς απέναντι στη Θέλτα.

Η πιθανή ενδεκάδα με Θέλτα

Με τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα (εκτός Μέστο, Χουλτ, Λέτο, Ιβανόφ, Γουακάσο και Μπουμάλ), ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να βρει την ιδανική… ενδεκάδα για το δύσκολο ματς απέναντι στους Ισπανούς και φαίνεται να καταλήγει στο 3-4-2-1.

Η πιθανή ενδεκάδα των «πράσινων», θα αποτελείται από τους Στιλ, Κουτρουμπή, Μολέντο, Σαμπά στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Λουντ, δεξιά ο Κουλιμπαλί, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Λεντέσμα-Ζέκα και μπροστά τους οι Ιμπάρμπο, Εμποκού ή Βιγιαφάνιες, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο και σε συνδυασμό με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, θέλει παίκτες με εμπειρία και ρυθμό, κάτι που αποδυναμώνει… τις όποιες πιθανότητες για συμμετοχή των Μαρινάκη ή Χουχούμη, ωστόσο αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE