ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στο Βίγκο

Η αποστολή της Θέλτα

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Θέλτα, ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Μπερίσο.

Η αποστολή της Θέλτα

Μετά το τέλος της προπόνησης των Ισπανών, ο τεχνικός της ομάδας, Εντουάρντο Μπερίσο, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό (29/9, 20:00).

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί και η Θέλτα, αφού εκτός 18αδας, έμειναν οι Ορεγιάνα, Μπουβέ και Πλάνας (τραυματίες), όπως και οι Σέρχι Γκόμεζ, Ρονκάλια Ραντόγια και Μπονγκόντα.

Η 18αδα της Θέλτα: Σέρχιο, Ρούμπεν Μπλάνκο, Ούγκο Μάγιο, Φοντάς, Κόστας, Μαρσέλο Ντίαζ, Πάμπλο Ερνάντεζ, Γκουιντέτι, Ιάγο Άσπας, Σίστο, Λέμος, Ναράνιο, Βας, Γιονί, Καμπράλ, Σενέ, Ρόσι, Σέικ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ