ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

Στραματσόνι: «Δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας…» (Vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να... παρεκκλίνει της φιλοσοφίας του στο αυριανό ματς με τη Θέλτα, παρά τις απουσίες, όπως τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου.

Στραματσόνι: «Δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας…» (Vids)

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντρέα Στραματσόνι:

Είχατε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Τι σκέφτεστε για το αυριανό ματς;

«Αύριο θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ. Το φτιάξαμε για τρεις διοργανώσεις και κάποιες φορές γίνεται να χάνεις παίκτες. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια. Όποιος παίξει αύριο είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Πόσο αλλάζει την αγωνιστική σας φιλοσοφία το γεγονός ότι σας λείπουν τόσοι πολλοί αριστεροπόδαροι παίκτες;

«Αν δεν κάνω λάθος η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που παίζει με δεξί πόδι. Ο Παναθηναϊκός αύριο θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ένα πρόβλημα αριστερά, το ξέρουμε. Θέλω να βάλω στο γήπεδο έμπειρους παίκτες, θέλω η ομάδα να νιώθει ασφάλεια, να είναι συμπαγής».

Η Θέλτα άρχισε δύσκολα αλλά είναι σε καλή κατάσταση…

«Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και ο Μπερίσο πολύ καλός προπονητής. Σεβόμαστε την Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».

Πως σκοπεύετε να παίξετε αύριο;

«Σίγουρα πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να είμαστε συμπαγείς αλλά πάντα να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που με νοιάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε η Θέλτα παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE