Ποδόσφαιρο

Σιμάο για Θέλτα και επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Σιμάο για Θέλτα και επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Ο Σιμάο Μάτε μιλάει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, στέλνει χαιρετίσματα στον Λέτο και σχολιάζει την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στο Βίγκο με τη Θέλτα.

Ο 28χρονος Μοζαμβικανός άσος θα ήθελε να είναι σήμερα το βράδυ στο «Μπαλαΐδος» για να στηρίξει το «τριφύλλι» σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τη συνέχεια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Δυστυχώς για τον ίδιο, έπρεπε να ταξιδέψει στην Ιταλία ώστε ο γιος του να συναντήσει τους παππούδες του. Θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει, όμως, τον αγώνα, όπως είδε και την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στους ομίλους κόντρα στον Άγιαξ. Και παρά την ήττα, ο Σιμάο πιστεύει πως η πρώην ομάδα του μπορεί να προκριθεί.

Δείτε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version