ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη επί της Θέτιδας στη Βούλα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο, πήρε την εκτός έδρας φιλική νίκη απέναντι στη Θέτιδα Βούλας με 3-1 σετ.

Νίκη επί της Θέτιδας στη Βούλα

Οι «πράσινες» αντιμετώπισαν την ομάδα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης και παρουσίασαν καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έρθει και η νίκη με 3-1 σετ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παρά τις απουσίες των Ρίτσι, Μερτέκη και Παπαδοπούλου, τα συμπεράσματα ήταν θετικά.

Οι δύο διεθνείς παίκτριες αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά την Καναδή ακραία, δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης.

Τα σετ: 16-25, 29-31, 25-23, 14-25

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καζάζης) Χρυσόμαλλη, Κάστανου, Λαγουδάκη, Πολ, Φιλντ, Κωνσταντινίδου, Ρόγκα (λ), Καρπουζά, Καββαδία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.