ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινες» αντιρρήσεις για τον νέο χορηγό της Basket League

Η διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ-Stoiximan.gr για την κεντρική χορηγία της Basket League, δημιουργεί ορισμένα εμπόδια στον Παναθηναϊκό.

«Πράσινες» αντιρρήσεις για τον νέο χορηγό της Basket League

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία μεταξύ του ΕΣΑΚΕ και του stoiximan.gr, όσον αφορά την ανάληψη της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος της Basket League από τη νέα σεζόν, βρίσκεται «προ των πυλών». Η δημοφιλής εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού έχει πραγματοποιήσει ήδη την προσφορά της προς τον ΕΣΑΚΕ, την οποία επεξεργάστηκαν τα μέλη του στη σημερινή γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

Ωστόσο, η πλευρά του Παναθηναϊκού εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον προβληματισμό της για αυτή τη συνεργασία. Ο «εξάστερος» δεν φαίνεται διατεθειμένος να διαφημίσει την εν λόγω εταιρεία στο παρκέ του ΟΑΚΑ (όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις) καθώς έχει συνάψει συμφωνία με τον κύριο ανταγωνιστή του stoiximan.gr, τον ΟΠΑΠ. Έτσι, η συνύπαρξη των δύο στοιχηματικών «κολοσσών» με αντικρουόμενα εμπορικά συμφέροντα στο κλειστό του Αμαρουσίου, φαίνεται προς στιγμήν αδύνατη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.