ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ψήφισε υπέρ της αναστολής των ποινών που του είχαν επιβληθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ανεστάλησαν και επίσημα οι ποινές απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο που είχαν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το περασμένο καλοκαίρι, με αφορμή το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού στις 22 Μαΐου.

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, μετά από ισχυρές πιέσεις της «πράσινης» ΚΑΕ, αποφάσισε μετά από ψηφοφορία (8 υπέρ – 3 κατά – 3 λευκά) να άρει τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της ομάδας, βάσει της απόφασης του αθλητικού δικαστή στις 2/8, η οποία έκανε λόγο για προσωρινή απαγόρευση εισόδου και καταβολή χρηματικού προστίμου ύψους 10.000 ευρώ από τον ίδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.