ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καρφί» στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι της Basket League

Εγκρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ η αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής των πλέι-οφ της Basket League.

«Καρφί» στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι της Basket League

Νέα ήθη όσον αφορά τη διεξαγωγή των πλέι-οφ θα υπάρξουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ. Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε μια σημαντική μετατροπή στη διαμόρφωση των νοκ άουτ παιχνιδιών του πρωταθλήματος, στέλνοντας απευθείας στα ημιτελικά τους, τις ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια της Basket League. Η νέα δομή θα εφαρμοστεί από τη νέα σεζόν, της οποίας η «αυλαία» ανοίγει στις 8 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την προκήρυξη του Πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 και την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ. Στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8 της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Από αγώνες που θα κριθούν στις δύο νίκες θα αναδειχθούν δύο οι ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τα σωματεία που τερμάτισαν στις θέσεις 3-4 της κανονικής περιόδου. Από αναμετρήσεις οι οποίες θα κριθούν, επίσης, στις δύο νίκες, θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, στην οποία προκρίνονται απ’ ευθείας οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.