ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στο Βίγκο

Μπερίσο: «Εξαντλήθηκε στο τέλος ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Θέλτα, Μπερίσο, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στη Θέλτα.

Μπερίσο: «Εξαντλήθηκε στο τέλος ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Θέλτα:

«Πολλές φορές δεν γίνονται αυτά που θέλουν τα πόδια και το μυαλό από τους παίκτες και στην Ευρώπη είναι πάντοτε πιο δύσκολο. αλλά ήταν μία μεγάλη ομαδική προσπάθεια και μία πολύ σημαντική νίκη για μας, σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό το ματς.

Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, τον Παναθηναϊκό, με Ιστορία στην Ευρώπη και καλούς παίκτες.

Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά σταδιακά βρήκαμε το ρυθμό μας και νικήσαμε, παρότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο αντίπαλός μας είχε καλύτερες ευκαιρίες.

Είναι ένα είδος μαθήματος για μας, το να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε και σε αυτό πήραμε καλό βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα από τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός και ειδικά με τις αντεπιθέσεις του Ιμπάρμπο.  Μας βοηθάνε όμως να βελτιωνόμαστε και μαθαίνουμε πολλά από αυτά τα ματς και πιστεύω ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο τέτοιοι αγώνες στο να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.

Η επιθετική μας γραμμή δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που ήταν πέρυσι. Δεν έχουμε ακόμα τον ίδιο ρυθμό που είχαμε πέρυσι και δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στις κινήσεις μας, αλλά βλέπω ότι οι επιθετικοί μας βελτιώνονται με τα ματς. Οι αποστάσεις μας μπορούν να γίνουν καλύτερες μεταξύ των γραμμών επίσης.

Είμαστε όμως πιο ώριμοι πλέον και μπορούμε να εκπλήσσουμε τον αντίπαλο στη διάρκεια ενός αγώνα και να κάνουμε αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή. Όταν μπήκαν στο ματς ο Βας και ο Ασπας αποκτήσαμε μεγαλύτερη ταχύτητα στην πίσω ζώνη, γίναμε πιο επιθετικοί και πήραμε τη νίκη.

Συνήθως όταν παίζουμε καλά νικάμε. Και σίγουρα θα ήθελα να νικήσω κάνοντας ένα καλύτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι κάναμε κακό ματς, διότι εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού.

Ο αντίπαλός μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και ήταν λογικό να εξαντληθεί στο τέλος, εμείς στα 20 λεπτά τα τελευταία πήραμε τα ρίσκα που έπρεπε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ