ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατέληξε στην ενδεκάδα ο «Στράμα»

Έτσι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Θέλτα

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στη Θέλτα.

Έτσι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Θέλτα

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το αποψινό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τρία στόπερ και τον Λούκας Βιγιαφάνιες ως βασικό.

Ο Λουκ Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ Μολέδο, Κουτρουμπής και Σάμπα θα είναι τα τρία στόπερ για το «τριφύλλι». Ως δεξί μπακ-χαφ θα αγωνιστεί ο Κουλιμπαλί, ενώ στο αριστερό άκρο θα βρεθεί ο Λουντ.

Ζέκα και Λεντέσμα θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ θα κινούνται οι Βιγιαφάνιες και Ιμπάρμπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE