ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Στην καθιερωμένη ημέρα Τύπου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο νέος σέντερ του τριφυλλιού Κρις Σινγκλετον, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νέα του ομαδα, ποιο ειναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας αλλά και για τον Αργυρή Πεδουλακη.

Σίνγκλετον: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιες οι εντυπώσεις σου για τη νέα σου ομάδα;

«Έχουμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα και αυτή είναι μια πολύ καλή εναλλαγή μετά το τέλος της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ομάδα και όσα μεγαλειώδη πράγματα κατάφερε. Με αυτό το ρόστερ θα είμαστε πολύ δυνατοί αντίπαλοι φέτος και θα προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με εσένα και τον Γιάννη Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός Superfoods έγινε πιο αθλητικός, ποιο θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας φέτος;

«Η ευελιξία του ρόστερ μας και το βάθος του πάγκου μας. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται σε κακή μέρα έχουμε τόσο καλούς παίκτες που θα καλύψουν αυτό το κενό και δεν θα επηρεάσει την εικόνα της ομάδας».

Είχες μια πολύ γεμάτη σεζόν πέρσι καθώς έφτασες μέχρι το Φάιναλ Φορ με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και έπειτα συμμετείχες στο πρωτάθλημα της Κίνας, έχεις καταπονηθεί;

«Είμαι κουρασμένος. Από αυτή την ερώτηση (γέλια). Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμη και όταν βρίσκομαι εκτός προπονήσεων, εξασκούμαι για να βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα»!

Ποιες οι εντυπώσεις σου από τον νέο σου κόουτς;

«Είναι φανταστικός και μας βοηθά σε οτιδήποτε κατάσταση. Είναι πολύ απαιτητικός στην άμυνα μας αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας και πιστεύω ότι αυτό το κομμάτι πρέπει να το τελειοποιήσουμε μέσα στην ερχόμενη σεζόν».

Πήρες μια μικρή γεύση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ και πέρσι ως αντίπαλος και φέτος ως παίκτης της ομάδας πως σου φάνηκαν;

«Οι οπαδοί μας είναι μοναδικοί. Είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Στο Diamonds are forever είχαν γεμίσει το γήπεδο 20.000 κόσμου οπότε στο πρώτο ματς της σεζόν περιμένω περισσότερο κόσμο γιατί είδα μερικές άδειες θέσεις και στην πρεμιέρα θέλω γεμάτο στάδιο (γέλια). Ανυπομονώ φέτος να ζήσω αυτή την εκρηκτική και μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι οπαδοί μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...