ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Σίνγκλετον-Ρίβερς το ρόστερ του ΠΑΟ…

Λίγες μόνο μέρες πριν από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει (;) αποφασίσει για το ποιους θα «κόψει» από το ελληνικό πρωτάθλημα, με το ρόστερ της ομάδας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ να παρουσιάζεται χωρίς τους Σίνγκλετον-Ρίβερς.

Χωρίς Σίνγκλετον-Ρίβερς το ρόστερ του ΠΑΟ…

Ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για σύμπτωση ή λάθος ή… απόφαση του Παναθηναϊκού (του Πεδουλάκη δηλαδή), το γεγονός πως στο site του ΕΣΑΚΕ, στη σελίδα του ρόστερ του «εξάστερου», δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς.

Οι «πράσινοι» γνώριζαν εκ των προτέρων, πως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, θα πρέπει να πορευτούν με μόλις τέσσερις Αμερικανούς στο ρόστερ του, αφού η συμμετοχή των έξι Αμερικανών, θα ισχύσει από τον Β’  γύρο και έπειτα.

Πλέον μένει πια να μάθουμε, ποια θα είναι η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη, για το ντέρμπι του ΣΕΦ (17/10), αφού η όποια επιλογή θα γίνει γι’ αυτό το παιχνίδι και μόνο, όπως είναι λογικό.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
capture_18

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.