ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις

Αυτά είπε ο Στραματσόνι στους παίκτες

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχάρη τους παίκτες για την εμφάνισή τους, ωστόσο έκανε και τις παρατηρήσεις του, ειδικά όσον αφορά τα τελειώματα.

Αυτά είπε ο Στραματσόνι στους παίκτες

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν από το Βίγκο, με πικρία για το αποτέλεσμα, αλλά και ικανοποίηση για την εμφάνιση, απέναντι στην Θέλτα, με τον Ιταλό τεχνικό να μιλάει στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, τονίζοντας τους τα λάθη τους.

«Κάναμε αρκετά καλά πράγματα στο ματς με τη Θέλτα και είναι μία πραγματικότητα ότι παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι μας και αξίζαμε να νικήσουμε. Μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μας, ήμασταν πάρα πολύ επιθετικοί, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλό μας και δεν φοβηθήκαμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μου άρεσαν επίσης οι συνεργασίες μεταξύ των δύο επιθετικών μας, του Μπεργκ και του Ιμπάρμπο, κάτι που είχαμε δουλέψει αρκετά αυτές τις ημέρες. Η επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα που έδειξαν οι τρεις κεντρικοί μας αμυντικοί, ακόμη και έξω από τη γραμμή της περιοχής μας, ήταν επίσης σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι ικανοποιημένος. Οπως και για το γεγονός ότι ο Ζέκα και ο Βιγιαφάνιες υποστήριξαν την επιθετική μας γραμμή, με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει».

Όσον αφορά τα τελειώματα ανέφερε: «Γενικά είχαμε συνοχή ως ομάδα παρότι παίξαμε επιθετικά και αυτό ήταν πολύ θετικό, άλλωστε δεχτήκαμε την πρώτη ευκαιρία στην περιοχή μας στο 85’ απέναντι σε μία ομάδα όπως η Θέλτα, μέσα στην Ισπανία. Δε χάσαμε την ισορροπία μας, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας στο επιθετικό τρίτο. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς και να κάνουμε συχνότερα γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είναι θετικό ότι φτιάχνουμε φάσεις αλλά πρέπει και να σκοράρουμε. Στο πρώτο γκολ της Θέλτα είχαμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε διαφορετικά ως αμυντική γραμμή».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα έκανε παρατηρήσεις όσον αφορά τη λειτουργία της άμυνας στο πρώτο γκολ, δικαιολογώντας τους παίκτες του, στο τέλος: «Οι Σάμπα, Κουλιμπαλί και Μολέδο θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες τοποθετήσεις για να βγάζαμε οφ σάιντ τον επιθετικό των Ισπανών, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που δεν τα παιδιά αυτά δεν έχουν παίξει μαζί επαρκές διάστημα».

Ειδική αναφορά έκανε για το ματς με τον Αστέρα, την Κυριακή στη Λεωφόρο: «Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι κλειδί για τη συνέχεια. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να το αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα για να κατακτήσουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.