ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η λογική των… «κομμένων»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης καλείται να αποφασίσει-εάν δεν το έχει κάνει ήδη-ποιους δύο Αμερικανούς θα αφήσει εκτός… ΣΕΦ, σε ένα ματς, που αν μη τι άλλο δεν είναι κομβικό.

Η λογική των… «κομμένων»

Τα ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους» κρίνονται σχεδόν πάντα… στις λεπτομέρειες και ουδείς μπορεί να… προδικάσει τι θα συμβεί. Ο προπονητής είναι ο μόνος που γνωρίζει πως θέλει να παίξει, με ποια λογική θα προσεγγίσει το παιχνίδι, άρα και ποιοι τέσσερις από τους έξι Αμερικανούς, θα επιλεγούν να υπηρετήσουν το πλάνο του στο ΣΕΦ.

Η λογική-αν μπορούμε να μιλήσουμε για λογική σε τέτοιες περιπτώσεις-λέει πως Ρίβερς και Νίκολς είναι τα πρώτα φαβορί, όχι απαραίτητα επειδή δεν παίζουν καλά. Ίσα-ίσα για τον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ, μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο στις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Ο Ρίβερς-όχι ότι είναι επιζήμιος για την ομάδα του-αλλά δείχνει πως ακόμα χρειάζεται λίγο χρόνο να βρει ρυθμό και αυτό ενδεχομένως να αποτελεί και τη βασική αιτία, του να μείνει εκτός ρόστερ στον πρώτο γύρο της Basket League και κατ’ επέκταση να μην παίξει στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γκιστ, Σίνγκλετον δε μένουν εκτός, καθώς ο Πεδουλάκης θέλει πλήρη front-line στο ντέρμπι, ο Φελντέιν γνωρίζει από μάχη… «αιωνίων» και έχει κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (πέρσι στα Play off), ενώ ο Μάικ Τζέιμς είναι υπέρ-απαραίτητος.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει γνωστή η επιλογή του «Άρτζι», η οποία-επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα-αν ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττηθεί, θα συζητιέται για μέρες και θα αναλύεται παντού και απ’ όλους, κάτι σαν τον Στραματσόνι δηλαδή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.