ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένας ηγέτης για τον Παναθηναϊκό…

Ο Κριστιάν Λεντέσμα αποτελεί μια… πανέξυπνη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι το κεντρικό «γρανάζι» της «πράσινης» μηχανής, που με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει, κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Ένας ηγέτης για τον Παναθηναϊκό…

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Θέλτα, παρά το γεγονός, πως για περίπου 70 λεπτά την είχε ρίξει στα σχοινιά… έχει να κρατήσει πάρα πολλά θετικά, ενόψει της συνέχειας, ιδίως στην Ελλάδα.

Ο Λεντέσμα, ενδεχομένως πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, μέχρι τώρα, αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας στη μεσαία γραμμή, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο, η εμπειρία και το μυαλό, μπορούν να υπερκεράσουν τα κουρασμένα πόδια και την ηλικία.

Ναι ο Αργεντινός δεν είναι πρώτο νιάτο. Ναι βρίσκεται στη «δύση» της καριέρας του, αλλά η ποιότητά του, φτάνει και περισσεύει για τον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «Μπαλαΐδος» χθες, είδαμε γιατί πήρε τον Λεντέσμα το «τριφύλλι». Εξαιρετικός στο χώρο του κέντρου, έδινε το ρυθμό, έπαιζε μόνο κάθετα την μπάλα, είχε σίγουρες μεταβιβάσεις, καθοδηγούσε την ομάδα, ενώ και ανασταλτικά, πραγματοποίησε δύο-τρία κομβικά κοψίματα στο κέντρο. Ήταν με διαφορά ο κορυφαίος των «πράσινων», αποδεικνύοντας πως αποτελεί λίρα… εκατό για τον φετινό Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.