ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να σπάσει την γκίνια…

Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό, χθες στο «Μπαλαΐδος», ο Βίκτορ Ιμπάρμο.

Να σπάσει την γκίνια…

Ο Κολομβιανός άσος, πραγματοποίησε την σχεδόν… τέλεια εμφάνιση, ωστόσο αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς σπατάλησε δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες (κορυφαία αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Κουλιμπαλί), για να σκοράρει ένα τέρμα για την ομάδα του.

Ο Ιμπάρμπο έχει εξαιρετικά προσόντα, είναι ιδανικός για κόντρα-επιθέσεις, ανοίγει χώρους, στην καλή του μέρα μπορεί να περάσει δύο και τρεις αντιπάλους και γενικότερα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή του.

Ωστόσο αυτό που του λείπει, αυτό που δεν του επιτρέπει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, είναι η αδυναμία του να βάζει το γκολ, το εύκολο γκολ. Ένας τομέας που πρέπει να δουλέψει, καθώς αν ξεκινήσει και σκοράρει και σπάσει τη… γκίνια, θα πάρει τα πάνω του και θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, χαρακτηριστικό που απώλεσε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, μετά τις χαμένες του ευκαιρίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...