ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κοντά στους πρόσφυγες το τμήμα πινγκ-πονγκ του ΠΑΟ (Pic)

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά στους πρόσφυγες και ανοίγει τις πόρτες του, γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Κοντά στους πρόσφυγες το τμήμα πινγκ-πονγκ του ΠΑΟ (Pic)

Μέσα από την σελίδα του στο facebook, το τμήμα πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού, στέκεται δίπλα στους πρόσφυγες, δηλώνοντας πως θα ανοίξει τις πόρτες του για τα παιδιά αυτά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Εμείς, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους πρόσφυγες. Ο πόλεμος διέλυσε τις ζωές τους. Εμείς όλοι, ως λαός που βίωσε τη προσφυγιά και τα δεινά της έχουμε καθήκον να τους αγκαλιάσουμε, δίνοντάς τους την αγάπη μας για όσο καιρό χρειαστούν τη φιλοξενία μας. Και πάνω απ’ όλα να υπερασπιστούμε τα παιδιά. Γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα. Φυσικά δεν μένουμε στα λόγια και το τμήμα θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του στα παιδιά αυτά, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, όπως θα κάνει και με τα παιδιά της περιοχής όπου προπονούμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...