ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ

«Στόχος μας το Φάιναλ Φορ»

Στην καθιερωμένη ημέρα Τύπου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Νικ Καλάθης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας αλλά και για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντιδη.

«Στόχος μας το Φάιναλ Φορ»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ακόμη μια σεζόν με τον Παναθηναϊκό Superfoods ποιες οι εντυπώσεις από το νέο ρόστερ της ομάδας;

«Είμαστε πλέον μια νέα ομάδα, πιστεύω πως οι στόχοι μας φέτος είναι εφικτοί και πως έχουμε μια ομάδα έτοιμη να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο και να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στην ομάδα είναι πάρα πολλά.

«Χωρίς συζήτηση.  Η περσινή μας χρονιά ήταν απογοητευτική και φέτος ευελπιστώ να το αλλάξουμε αυτό και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ενισχυθεί σημαντικά, μπορεί να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στο Φάιναλ φορ φέτος;

«Σίγουρα. Με αυτό το ρόστερ ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ και έπειτα όλα είναι πιθανά, βασικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ φέτος».

Ποιο είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό της ομάδας φέτος;

«Πιστεύω πως έχουμε μια περισσότερο αθλητική και γρήγορη ομάδα φέτος. Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ, γρήγορους παίκτες  μα η βασικότερη μας διαφορά είναι πως παίζουμε πολύ καλή άμυνα».

Αυτή τη χρονιά ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, θα επηρεάσει αυτό το «τριφύλλι»;

«Ο Διαμαντίδης είναι Διαμαντίδης, ήταν σ’ αυτή την ομάδα τόσα χρόνια, όμως πρέπει να προχωρήσουμε, έχουμε μια νέα ομάδα, ένα νέο ρόστερ ουσιαστικά και πρέπει επικεντρωθούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.