ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Μέσω Live streaming μετέδωσε η ΕΤ3 την Εθνική! (vid)

Μάρτυρες σε ένα... ιστορικό γεγονός έγιναν όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς της εθνικής ομάδας βόλεϊ με την Ισπανία, καθώς η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε το παιχνίδι μέσω live streaming!

Μέσω Live streaming μετέδωσε η ΕΤ3 την Εθνική! (vid)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με τη μετάδοση της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Και αυτό διότι η ΕΡΤ3 μετέδωσε το ματς μέσω live streaming, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της δημόσιας τηλεόρασης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.