ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΓΟΥΑΚΑΣΟ

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω»

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στην αναμέτρηση με την Θέλτα, ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τη Θέλτα: «Παρακολούθησα όλο το παιχνίδι, δεν θα πω ότι δεν παίξαμε καλά αλλά ότι δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ήταν πολλές και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο για να τελειώσουμε το παιχνίδι έγκαιρα. Παρόλα αυτά, παίξαμε πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Ήταν πολύ καλή η απόδοση και η εικόνα που είχαμε σε όλη την αναμέτρηση». Για τη δική του απουσία και πως ένιωσε: «Σίγουρα το ένιωσα αρκετές στιγμές, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά γιατί υπήρξε η τιμωρία μου στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Νιώθω λυπημένος που δεν μπορούσα να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα». Για την επιθετικότητά του και τις κάρτες που παίρνει: «Η αλήθεια είναι πως έτσι ξεκίνησα, αλλά σιγά-σιγά σταδιακά νομίζω πως θα το βελτιώσω και θα αλλάξει αυτό». Για το αν θα επηρεάσει η ήττα από τη Θέλτα: «Δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει. Όλοι είμαστε επαγγελματίες από τη στιγμή που υπογράψαμε τα συμβόλαιά μας ξέραμε πως θα έχουμε αρκετά και συνεχόμενα παιχνίδια, όποτε πρέπει να το διαχειριστούμε και να ξεχάσουμε αυτό που έγινε για να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος». Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μείνει πρώτος ως το τέλος: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, για να διατηρήσουμε την μαχητικότητά μας. Δουλεύουμε σκληρά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα θέλει να επικρατήσει. Εμείς έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμα κι αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα θα πρέπει να το ξεχνάμε και να προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη».

Για το σίριαλ της μεταγραφής του το καλοκαίρι: «Δεν θέλω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Είμαι ευχαριστημένος που έχω έρθει εδώ και νιώθω μεγάλη εκτίμηση για τον τρόπο που με αγκάλιασε η ομάδα και δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω για αυτό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι του είπε ο Εσιέν: «Όλα στη ζωή έχουν την καλή και την κακή τους όψη. Ο Εσιέν μου είπε την αλήθεια και για τα δυο. Η αλήθεια είναι πως τον ακούω γιατί είναι μεγαλύτερος από εμένα, ένας άνθρωπος με περισσότερες εμπειρίες. Του είπα τι θέλω εγώ, κι από αυτά που μου είπε κατάλαβα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει αυτό που θέλω. Τα καλά τα έχω δει, τα άσχημα όχι και ίσως να μην τα δω. Είμαστε άλλωστε διαφορετικοί χαρακτήρες με διαφορετικές συμπεριφορές».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.