ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα χωρίς κόσμο για τις «πράσινες»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, θα υποδεχτεί τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, το ερχόμενο Σάββατο στο «Π. Γιαννακόπουλος», για τη Β΄ φάση του κυπέλλου. Χωρίς κόσμο το «τριφύλλι».

Πρεμιέρα χωρίς κόσμο για τις «πράσινες»

Η Β΄ φάση του κυπέλλου γυναικών μπάσκετ, ανοίγει την αυλαία της, με το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, το Σάββατο 8/10 (14:00), με την ομάδα του Πέτρου Πρέκα να μην έχει τη στήριξη του κόσμου, καθώς κουβαλά τιμωρία έδρας από την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του κυπέλλου:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Π. Γιαννακόπουλος 14.00 Παναθηναϊκός-Κρόνος

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Αλεξάνδρειο 14.00 Άρης-ΠΑΟΚ

ΔΑΚ Λευκάδας 15.00 Νίκη Λευκάδας-Τερψιθέα

ΔΑΚ Πυλαίας 12.00 Πυλαία-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Εργάνης 13.00 Αθηναϊκός-Παναθλητικός

Ιβανώφειο 14.00 Ηρακλής-Πρωτέας Β.

Π. Νικολαϊδης 19.30 Φάρος Κερατσινίου-Ολυμπιακός

Μοσχάτου 12.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Πανιώνιος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...