ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποιο κανάλι θα δείξει το Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ

O Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (5/10) για το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Ποιο κανάλι θα δείξει το Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ

Τέλος τα… ψέματα για τον «εξάστερο», ο οποίος σε περίπου 48 ώρες, ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρσι τον ζόρισε αρκετά, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από τα κανάλια Novasports, με το συνδρομητικό να έχει «πάρει» τόσο τους ημιτελικούς, όσο και τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.