ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Glory night στο καμίνι του ΟΑΚΑ! (Vid)

Έχουν περάσει 32 χρόνια πια, από τη μαγική βραδιά στο καμίνι του ΟΑΚΑ, όταν ο Παναθηναϊκός υποτάσσει την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Φέγενορντ του μεγάλου Ρουντ Γκούλιτ, με 2-1!

Glory night στο καμίνι του ΟΑΚΑ! (Vid)

Η αρχή της μεγάλης πορείας του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης τη σεζόν ’84-’85, έγινε στις 3/10/84, στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Φέγενορντ, στο κατάμεστο από 80.000 ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι του Γιάτσεκ Γκμοχ, μετά την ισοπαλία (0-0) στην Ολλανδία, υποδέχονται τη Φέγενορντ στο ΟΑΚΑ και παίρνουν μια μεγάλη νίκη που τους στέλνει στην επόμενη φάση του κυπέλλου πρωταθλητριών.

arxeio-lipsis

Εκείνη τη χρονιά, στον Παναθηναϊκό είχαν μεταγραφεί ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Βέλιμιρ Ζάετς, με τον Γκμοχ να δημιουργεί μία εκ των κορυφαίων ομάδων του Παναθηναϊκού, στην ιστορία του.

https://www.youtube.com/watch?v=wXD7RnkbjMw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ