ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε ο Ιμπάρμπο!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την σημερινή προπόνηση, μιας και ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα.

Αποχώρησε ο Ιμπάρμπο!

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα μετά από το διήμερο ρεπό που είχαν. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε γυμναστηριο, ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με αρκετές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα,  ο Ζέκα απουσίασε με άδεια, οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Ταυτόχρονα, o Iμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε προληπτικά στο μέσο της προπόνησης .

Τέλος, οι Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Τελάντερ έκανε γυμναστήριο. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...