ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε διεθνές τουρνουά στην Αίγυπτο ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Δείτε για ποιο τουρνουά.

Σε διεθνές τουρνουά στην Αίγυπτο ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα λάβει συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά «Synchro – International tournament & water polo 25th Heliopolis» στην Αίγυπτο, που διοργανώνει η Heliopolis Egypt  Sporting Club, στο Κάιρο, 11- 15 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή και των ουγγρικών Honved Hungary CLUB και KsI  Hungary CLUB. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Α.Ο.:  (Τεό Λοράντος- Νάσος Ηρειώτης) Κώστας Γαλανίδης, Λουκάς  Καλομενίδης, Γιώργος Τοράκης, Παντελής Καλογεράκος, Γρηγόρης Καπετανάκης, Άγγελος Φώσκολος, Χάρης Χαραλαμπόπουλος, Τηλέμαχος Πίσσας, Robin Lindhout, Dusan Vasic, Δήμος Δερμιτζάκης, Κωνσταντίνος Βιτέλας και Διονύσης Καρούντζος.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11/10

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Honved Hungary CLUB

Heliopolis Sporting Club – KsI  Hungary CLUB

Τετάρτη  12/10/2016

Παναθηναϊκός Α.Ο.-  KSI Hungary CLUB

Heliopolis Egypt CLUB  –  Honved Hungary  CLUB

Πέμπτη  13/10/2016

KSI Hungary CLUB – HONVED Hungary CLUB

Heliopolis Egypt  CLUB –  Παναθηναϊκός Α.Ο.

Παρασκευή  14/10/2016

1ος – 4ος

2ος – 3ος

Σάββατο    15/10/2016

Τελικοί

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.