ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Σε ειδικό στη Δανία ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ απουσίασε δικαιολογημένα από την σημερινή προπόνηση, μιας και βρίσκεται στην Δανία όπου θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό πάλι, για το πρόβλημα που έχει στο πέλμα του.

Σε ειδικό στη Δανία ο Τελάντερ

Ο Δανός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού απουσίασε από την σημερινή προπόνηση, με ειδική άδεια.  Ο άτυχος κεντρικός αμυντικός ζήτησε αυτή την άδεια, ώστε να επισκεφθεί τον γιατρό του στην Δανία, για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στον πέλμα.

Ο Τελάντερ είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που υπάρχει προκειμένου να επιστρέψει υγιής. Οπως έχουμε γράψει ξανά, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς κάνει ένα βήμα μπρος και δυο πίσω και αυτό που βγαίνει από τους ανθρώπους του τριφυλλιού είναι ότι θα τον στηρίξουν, αλλά ο παίκτης θα περάσει ένα δίμηνο κρίσης. Ευχή όλων ο Τελάντερ να γίνει καλά, διότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο με μέλλον μπροστά του, αρκεί να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά του. ες θα δείξουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.