ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρολάρισμα Ματσιούλις σε Γκιστ! (Pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ πόσταρε ένα βίντεο, από τότε που αγωνιζόταν στην Παρτιζάν και ο Γιόνας Ματσιούλις, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Τρολάρισμα Ματσιούλις σε Γκιστ! (Pic)

Στο γεγονός πως ο Αμερικανός το 2010 είχε… μαλλιά, στάθηκε ο Λιθουανός πρώην συμπαίκτης του Γκιστ στον Παναθηναϊκό. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε το post του Γκιστ λέγοντας: «Ευχάριστες αναμνήσεις από τότε που είχες μαλλιά…», σκορπώντας το γέλιο στην «παρέα» που είχε μαζευτεί, στο λογαριασμό του Γκιστ, στο Instagram.

Inspired by my OG’s @popsmbonsu and @mikesweetney I’m about to start a 30 day dunk challenge. For the next 30 days I will post a video or picture of some nice dunks and past body bags so let’s start this challenge off with what I like to call “2 for a dollar” back in my Partizan days before me and Luka Zoric became teammates and now friends and Dario Saric when he was a young prospect playing in the Adriatic League back in 2010 #HalaPionir ◼️◻️◼️◻️

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

xwris-titlo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.