ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρότσα: «Το μεγαλύτερο ταλέντο που βγήκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι ο…» (Vids)

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, για όλους και για όλα! Τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, τον Μπορέλι, τον Σαραβάκο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ακαδημίες και τους νέους ποδοσφαιριστές.

Ρότσα: «Το μεγαλύτερο ταλέντο που βγήκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι ο…» (Vids)

Μέρος όσων είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην ιστοσελίδα www.youngtalents.gr:

«Εγώ ήμουν ένα μήνα κάτω στην Αργεντινή, τον Απρίλιο. Πάω και φέρνω το δικό μου το report και το δίνω στους αρμόδιους στον Παναθηναϊκό. Βέβαια εγώ είμαι μόνο ένας από τους σκάουτ που έχει η ομάδα και δεν είναι ότι αυτό που προτείνω εγώ θα γίνει. Εγώ προτείνω, το καλοκαίρι δεν έγινε τίποτα. Ίσως τον άλλο μήνα να φύγω πάλι και να πάω να δω παίκτες.

Αλλά εγώ επειδή έχω ζήσει και ζω στον Παναθηναϊκό σαν παίκτης, σαν φίλος, σαν προπονητής… γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει για την ομάδα και πιστεύω ότι η επιλογή μου δεν θα πέσει πολύ έξω για την ομάδα».

Ψάχνεις παίκτες σε συγκεκριμένη θέση; 

«Όχι δεν κοιτάω σε συγκεκριμένη θέση. Εγώ κοιτάω ποδοσφαιριστές που είναι 24 χρονών και κάτω. Δεν κοιτάω έναν παίκτη που μπορεί να μένει ελεύθερος στα 32 ή στα 30. Δεν με ενδιαφέρει και δεν είναι και ο ρόλος μου να κοιτάω τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αποστολή μου είναι να κοιτάω ποδοσφαιριστές που θα κάνουν για τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θα κάνει επαφές και θα στείλει ανθρώπους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ήθελα να πω εδώ ότι όταν ήταν η εποχή της πολυμετοχικότητας και ήμουν στην Αργεντινή έγινε ολόκληρος θόρυβος σαν να μειώνουν τους ποδοσφαιριστές που ήθελα να φέρω. Και τώρα εγώ λέω για πρώτη φορά να συγκρίνουμε τους παίκτες που είχαν έρθει και αυτούς που είχα προτείνει. Κανείς απ’ όσους είχαν έρθει από το εξωτερικό εκείνη τη σεζόν δεν παίζει μπάλα πλέον. Ενώ από αυτούς που είχα προτείνει εγώ ακόμα παίζουν. Είχαν πολλά χρόνια μπροστά τους να παίξουν μπάλα.

Εγώ θέλω μια ομάδα που να έχει νέα παιδιά να βάζεις στη βιτρίνα, γιατί είσαι Παναθηναϊκός ένα τεράστιο σωματείο στην Ευρώπη, να πουλάς, να φέρνεις άλλους και έτσι η ζωή ίσως θα ήταν πιο εύκολη στον Παναθηναϊκό. Ίσως μιλάω λίγο παραπάνω για την  θέση που είμαι… σαν να λέω ότι γίνονται λάθη. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω εγώ και για τις πράξεις μου και οι υπόλοιποι για τις δικές τους».

Δείτε τα βίντεο με ολοκληρωμένη τη συνέντευξη του Χουάν Ρότσα, όπου μιλάει για μεγαλύτερο ταλέντο που έχει «βγάλει» ποτέ η ακαδημία του Παναθηναϊκού, τον Μπορέλι, τον Δημήτρη Σαραβάκο, τον Γιάννη Σαμαρά και πολλούς άλλους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...