ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευχές και αποθέωση από Άρσεναλ για Ζιλμπέρτο! (Vid, Pics)

Ο Ζιλμπέρτο δε λατρεύεται μόνο στην Αθήνα, αλλά και στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ, μέσω twitter, να λέει τα χρόνια πολλά στον Βραζιλιάνο, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ευχές και αποθέωση από Άρσεναλ για Ζιλμπέρτο! (Vid, Pics)

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μεγαλούργησε στα γήπεδα της Πρέμιερ, φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ, η οποία και τον θυμήθηκε, ανήμερα των γενεθλίων του.

Οι «κανονιέρηδες», μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Ζιλμπέρτο, ζητώντας από τον κόσμο να στείλει μέσω βίντεο την αγαπημένη του στιγμή από την καριέρα του Σίλβα στην Άρσεναλ, με την ομάδα να απαντάει… με ένα δικό της βίντεο, με τα highlights του νυν τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, από τα χρόνια του στην Πρέμιερ Λιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...