ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί θέλει Κουτρουμπή ο Στραματσόνι

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί τη… συμπάθεια του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του 25χρονου αμυντικού στο «τριφύλλι».

Γιατί θέλει Κουτρουμπή ο Στραματσόνι

Ο Γιώργος Κουτρουμπής βρίσκεται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει εκφράσει πολλάκις την ποδοσφαιρική του συμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Πρώτα απ’ όλα, το γεγονός πως είναι Έλληνας παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ο φετινός Παναθηναϊκός δε διαθέτει έντονο το γηγενές στοιχείο, παίζοντας αρκετές φορές με 11 ξένους στην ενδεκάδα του. Πέραν όμως αυτού, το γεγονός πως ο «Κούτρου» διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, του δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στη θέση του στόπερ (η φυσική του θέση), όσο και σε αυτή του αμυντικού χαφ, έστω και κατά συνθήκη.

Ελλείψει άλλων επιλογών τούτη τη στιγμή, ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί την εναλλακτική του Στραματσόνι στη θέση «6», ενώ με δεδομένο πως οι Σάμπα και Ιβανόφ-για διαφορετικούς λόγους ο καθένας-δεν αποτελούν ακόμα «πρώτες» λύσεις, η… συμβίωσή του με τον Μολέντο στο κέντρο της άμυνας στο 4-2-3-1 (της Ελλάδας) μοιάζει αναγκαιότητα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός κόουτς «βλέπει» εξέλιξη, τουτέστιν… μέλλον, στο πρόσωπο του Κουτρουμπή, θεωρεί πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να προσφέρει πιο πολλά, γι’ αυτό και η κουβέντα του με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε, στη συνάντηση τους προ ημερών.

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή ενδεχομένως συζητηθεί εντόνως την προσεχή εβδομάδα, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους, που περιλαμβάνει τους Λουντ και Μολέντο, παίκτες που θεωρούνται πλέον βασικοί και αναντικατάστατοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.