ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

«Πράσινη» πρόκριση στους «8»

Ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη αναμέτρηση για τη νέα σεζόν, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ Γυναικών, μιας και νίκησε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 63-41 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

«Πράσινη» πρόκριση στους «8»

Οι «πράσινες», στο κεκλεισμένων των Θυρών λόγω τιμωρίας «Παύλος Γιαννακόπουλος, κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Τα κορίτσια του Κώστα Πρέκα, θέλουν πλέον μόνο μία νίκη για να τσεκάρουν το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στις Γυναίκες.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης κι έτσι κατάφερε να «καθαρίσει» από πολύ νωρίς το παιχνίδι.Από το πρώτο ημίχρονο οι «πράσινες» πήραν διαφορά, με το σκορ να είναι 31-22.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Κώστα Πρέκα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με  63-41.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE