ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

Εύκολα ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα

Η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού πήρε εύκολα τη φιλική νίκη με 3-0 σετ, επί της Ολυμπιάδας στην Πάτρα.

Εύκολα ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα

Σε ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση μετατράπηκε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, απέναντι στην Ολυμπιάδα, στην Πάτρα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξαν από την αρχή αποφασισμένοι για τη νίκη. Από το πρώτο σετ λοιπόν φάνηκε η ανωτερότητα τους σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Στο σετ αυτό λοιπόν ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 25-12, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Ολυμπιάδα.

Στο δεύτερο οι «πράσινοι» νίκησαν με μεγαλύτερη δυσκολία με 25-23. Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι «τριφυλλοφόροι» επικράτησαν με 25-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 50 «πράσινοι» πιστοί βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και την στήριξαν με την φωνή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ