ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα «οφέλη» από τον τραυματισμό του Τζέιμς

Αποτελεί σχήμα… οξύμωρο να μιλά κανείς για οφέλη, όταν ένας βασικός παίκτης τραυματίζεται, εντούτοις υπάρχουν δύο θετικά στοιχεία, που μπορούν να «βγουν» στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Τα «οφέλη» από τον τραυματισμό του Τζέιμς

Ο τραυματισμός του Τζέιμς, αποτέλεσε ένα σοκ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Χρόνος για μεμψιμοιρία δεν υπάρχει και δεν έχει θέση σε μια ομάδα του Πεδουλάκη, ο οποίος έχει μάθει να δουλεύει υπό αντίξοες συνθήκες.

Ωστόσο μπορεί κανείς να σταθεί σε δύο-τρία σημεία, που ναι μεν εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά σε βάθος χρόνου, μπορεί να αποδειχθούν και κέρδος για την ομάδα.

Πρώτα απ’ όλα ο Κέι Σι Ρίβερς θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο στο «2» απ’ ότι στο «3», πράγμα λογικό, αφού τα γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods πλέον είναι τέσσερα (Καλάθης, Φελντέιν, Παππάς, Μποχωρίδης).

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, στις θέσεις «1-2» το τριφύλλι έχει επάρκεια, σε ποιότητα και ποσότητα, με «τίμημα» τη θέση «3», όπου θα μείνει μόνος του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο νεαρός άσος θα πάρει μπόλικο χρόνο στα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού, έχοντας βέβαια βοήθεια από τον Ρίβερς, ενώ παράλληλα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα κληθεί να ξεκουράζει τον Καλάθη στον άσο.

Το τεχνικό κομμάτι, «βαραίνει» τον Πεδουλάκη, εκείνος γνωρίζει πως και με ποιο τρόπο θα συνδυάσει τους παίκτες του και σε ποιες θέσεις, σε κάθε περίπτωση όμως, οι δύο προαναφερθέντες (Μποχωρίδης-Χαραλαμπόπουλος), όχι μόνο θα βουτήξουν στα βαθιά άμεσα, αλλά θα πρέπει να παίξουν και σημαίνοντα ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...