ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό με Βουλιαγμένη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 12-7 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ, οπού θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη.

Στον τελικό με Βουλιαγμένη ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Τεό Λοράντου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε του ΠΑΟΚ με 12-7, με το ματς επί της ουσίας να τελειώνει στο δεύτερο οκτάλεπτο (4-0 οι πράσινοι). Πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Βιτέλλας με 3 γκολ, ενώ δύο είχε ο Βάσιτς.

Ο τελικός του τουρνουά θα διεξαχθεί απόψε στις 19:00, ανάμεσα στον ΝΟΒ και τον Παναθηναϊκό, ενώ μια ώρα νωρίτερα, ΠΑΟΚ και Υδραϊκός θα αγωνιστούν στο «μικρό» τελικό.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 7-12

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-4, 2-3, 3-2

ΠΑΟΚ: Παπαποστόλου 3, Νικολαΐδης 2, Ζάτοβιτς 1, Σάριτς 1

Παναθηναϊκός: Βιτέλλας 3, Βάσιτς 2, Φώσκολος 2, Πίσσας 1, Τοράκης 1, Καρούντζος 1, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...