ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη

Πεδουλάκης: «Έκανε λάθος ο Τζέιμς, θα τον στηρίξουμε»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στον Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας πως έκανε λάθος, αλλά το έχει μετανιώσει, ενώ αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πάρει παίκτη.

Πεδουλάκης: «Έκανε λάθος ο Τζέιμς, θα τον στηρίξουμε»

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, επιβεβαίωσε το γεγονός, αποκαλύπτοντας και λεπτομέρειες, ενώ είπε πως γίνεται research για παίκτη, ο οποίος θα αποκτηθεί άμεσα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς:

«Είχαμε επιθυμία και διάθεση να κυνηγήσουμε στην άμυνα, το προσπαθήσαμε για 30 λεπτά, κάποια παιδιά που έπαιξαν, δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, τα πόδια τους είναι πιο βαριά, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Δεν ήμασταν καλοί στην τελευταία περίοδο,  είχαμε το μυαλό μας στο επόμενο ματς, κάτι που είναι λάθος και πρέπει και θα το αλλάξουμε αυτό».

Για το θέμα με τον Τζέιμς:

«Κοιτάξτε να δείτε και με τον Παππά όταν ήρθε μου λέγανε διάφορα, είναι έτσι, είναι αλλιώς. Ακούστε, το δύσκολο είναι να αγαπήσεις, το να φτιάξεις το προβληματικό. Πρώτος στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάικ δεν ακολουθούσε την τακτική, μία, δύο, τρεις, τον έστειλα εκτός προπόνησης εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Είναι μετανιωμένος και πρέπει να ξέρετε, πως είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς για λίγα χιλιοστά δε θα μπορούσε να κουνήσει το χέρι του ποτέ ξανά!

Την εμπειρία την περπατάς. Θα το στηρίξουμε το παιδί. Πρέπει να γίνουμε ομάδα με κάθε κόστος. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την πίεση. Πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι εδώ στον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το λάθος του πρώτα το πληρώνει η ομάδα και μετά ο ίδιος. Πρέπει να γίνουμε οικογένεια και αυτό θα συμβεί όταν αποκτήσουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας».

Για το αν θα γίνει μεταγραφή:

«Βέβαια θα γίνει. Δε βγαίνει αλλιώς. Είναι και αριθμητικό το πρόβλημα. Ναι, ψάχνουμε παίκτη. Ο Μάικ θα είναι στην ομάδα. Θα χρειαστούμε ενίσχυση, διότι θα μείνει έξω, τουλάχιστον δύο μήνες. Είχαμε επενδύσει πάνω του, ειδικά στην ταχύτητά του, κάτι που φάνηκε και σήμερα που για παράδειγμα ενώ είχαμε στα προηγούμενα ματς 20 πόντους από αιφνιδιασμό, απόψε είχαμε μόλις 4. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό, πρέπει να προσαρμοστούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...