ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Πράσινο» κι αυτό το ντέρμπι!

Με πρωταγωνιστή τον Εμμανουηλίδη, που σκόραρε δις, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού κέρδισαν με 3-2 τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

«Πράσινο» κι αυτό το ντέρμπι!

Επιστροφή στις νίκες για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν με 3-2 τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου γύρου του Α’ ομίλου στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι «πράσινοι» έδειξαν από το ξεκίνημα ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, ήταν σωστοί τακτικά και με όπλα τους την ταχύτητα αλλά και τη δύναμη, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο…

Αυτό συνέβη τελικά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’, με τον Εμμανουηλίδη ο οποίος αφού πρώτα πέρασε…  τέσσερις αντιπάλους του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και στη συνέχεια με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με την κεφαλιά του Βοϊλη μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα, ο Καλομοίρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με κοντινή προβολή μετά από σουτ του Εμμανουηλίδη και απόκρουση του Νικοπολίδη.

Μάλιστα, ο Εμμανουηλίδης σκόραρε ξανά στο 76’, με πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση, «γράφοντας» το 3-1, προτού ο Ολυμπιακός καταφέρει στο 83ο λεπτό να μειώσει και πάλι με την προβολή του Βοϊλη στο πρώτο δοκάρι, στο τελικό 3-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 53’-76’ Εμμανουηλίδης, 68’ Καλομοίρης / 60’-83’ Βοϊλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας (91’ λ. τ. Πογιάννης), Μανιδάκης, Σπίνος, Εμμανουηλίδης (85’ Ματζώρος), Κολόκας (67’ Καλομοίρης), Σέχου, Σκεντεράι (74’ Θεοδωράκης), Χριστοδούλου (79’ Ζωγραφάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (82’ Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης (58’ Φιτόπουλος), Κατσούκης, Τσερκώνης (72’ Τσιριγώτης), Μπέκος (53’ Οικονομίκος), Ντουμάνης (66’ Σταυρόπουλος), Βοϊλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE