ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κρίστοφερ Σάμπα

«Πάμε για πρωτάθλημα – Ετοιμος να κάνω τη διαφορά»

Ο Κρίστοφερ Σάμπα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση του, αλλά και στους στόχους του «τριφυλλιού».

«Πάμε για πρωτάθλημα - Ετοιμος να κάνω τη διαφορά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Ένα φιλικό πιο πολύ δοκιμών, αλλά σημαντικό για πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκό, προκειμένου να βρείτε ρυθμό…

«Είναι πάντα καλύτερο να είσαι στο Νο1 της βαθμολογίας. Ψυχολογικά σε βοηθάει πολύ αυτό. Κι εξαρτάται μόνο από εμάς στο τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα απ’ τη δουλειά μας στις προπονήσεις, έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα μέσα στην ομάδα για να πάρουμε βαθμούς, πολλούς βαθμούς. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αλλά είναι μια πραγματικότητα, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να κυνηγάει το πρωτάθλημα».

-Στην Ευρώπη η ομάδα δεν έχει ακόμη βαθμούς. Αξίζατε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βίγο. Θα κυνηγήσετε τις τελευταίες ελπίδες σας στη Λιέγη;

«Έχω παίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια, τέτοιου είδους. Όταν έχεις μια νέα ομάδα, είναι πάντα μια νέα διαδικασία για κάποιους παίκτες και πρέπει να μαθαίνεις πώς να νικάς. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Δεν είναι απλά το πώς θα παίζεις καλά, αλλά το πώς θα νικάς τα παιχνίδια. Είναι κρίμα αυτό το ματς στο Βίγο. Θα ήταν ιδανικό και τέλειο, αν παίρναμε το αποτέλεσμα. Όπως και με τον Αγιαξ, γιατί κι εκεί ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα νικάμε». -Έχοντας παίξει πλέον κάποια παιχνίδια, νιώθεις πλέον πολύ πιο έτοιμος;

«Η φυσική μου κατάσταση έχει πλέον βελτιωθεί. Μετά από ένα χρόνο, όπου δεν έπαιξα πολύ νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Αυτός που αποφασίζει βεβαίως είναι ο προπονητής. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του…».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.