ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γκιστ, αλλά και… αρθρογράφο Παπαγιάννη το δεύτερο τεύχος του Man to Man (pic)

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ευρωλίγκα που ξεκινάει την Τετάρτη το βράδυ με την αναμέτρηση Ρεάλ – Ολυμπιακού κυκλοφορεί την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, το δεύτερο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού μπάσκετ Man to Man (M2M), το οποίο διανέμεται δωρεάν με την αθλητική εφημερίδα Live Sport.

Με Γκιστ, αλλά και... αρθρογράφο Παπαγιάννη το δεύτερο τεύχος του Man to Man (pic)

Από τα θέματα του δευτέρου τεύχους, ξεχωρίζουν:

-Οι συνεντεύξεις των άσων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Βασίλη Σπανούλη και Τζέιμς Γκιστ, καθώς και η συνέντευξη με τον πρωταθλητή Ευρώπης, προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη.

-Τα παρασκήνια από το γύρισμα του βίντεο της Euroleague, που «χαλάει κόσμο» στο διαδίκτυο. Αποκλειστικές φωτογραφίες και άγνωστες λεπτομέρειες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.882 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Το άρθρο του NBAer, Γιώργου Παπαγιάννη, που γράφει από το Σακραμέντο για τους αναγνώστες του περιοδικού. Και φυσικά τα αφιερώματα τόσο στη Euroleague, όσο και στη Central Division του ΝΒΑ.

14670616_10211226629926620_1531014301223974131_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...