ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε ο Άγιαξ να δώσει έξτρα εισιτήρια

Δεν προχώρησε το αίτημα του Παναθηναϊκού προκειμένου να ικανοποιήσει τις τεράστιες ανάγκες του κόσμου του εν όψει του αγώνα στο Άμστερνταμ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Αρνήθηκε ο Άγιαξ να δώσει έξτρα εισιτήρια

Άκαρπη αποδείχτηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους του Άγιαξ για επιπλέον εισιτήρια στους πράσινους εν όψει του αγώνα στο Άμστερνταμ. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Αποστόλης Κασκάνης.

Οι δύο εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού τα είπαν τόσο με τους αντίστοιχους του Άγιαξ, όσο με εκπροσώπους της Αστυνομίας ώστε να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας 3.000 και πλέον φίλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Η παρουσία τόσο αυτών, όσο και πολλών ακόμα που έχουν σκοπό να βρεθούν στο Άμστερνταμ με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο εκεί, τέθηκαν υπόψη των Ολλανδών και αποφασίστηκαν μέτρα ασφαλείας που θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ τις μέρες του ταξιδιού και τα οποία αναμένονται δρακόντεια.

Στη συζήτηση τέθηκε εκ νέου απ’ τον Παναθηναϊκό, για τρίτη φορά μετά τις δύο γραπτές, η επιθυμία να δοθούν επιπλέον εισιτήρια στους πράσινους λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει, αλλά υπήρξε για ακόμα μία φορά αρνητική απάντηση από τους Ολλανδούς, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.