ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

«Είμαστε καλά, πάμε για τη νίκη!»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως τα παιχνίδια που ακολουθούν, κρύβουν... παγίδες, ωστόσο πιστεύει στην ετοιμότητα της ομάδας του.

«Είμαστε καλά, πάμε για τη νίκη!»

Παράλληλα αναφέρθηκε στους  Εμποκού και Μπουμάλ, λέγοντας πως ο Καμερουνέζος θα πρέπει να καλύψει χαμένο… έδαφος, ενώ ο άσος από το Μάλι, καθημερινά γίνεται και καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova, ο Αντρέα Στραματσόνι:

Για την διακοπή και αν επηρεάζει:

«Η διακοπή έχει πάντα δύο όψεις, η μία είναι ότι μπορείς να έχεις χρόνο για αποθεραπεία, η άλλη είναι ότι μπορείς να χάσεις το ρυθμό σου, αλλά βλέπω καλά την ομάδα μου. Κοιτάμε μπροστά, πάμε για τη νίκη με την Ξάνθη».

Για τους τραυματισμούς:

«Το πρώτο διάστημα ήμασταν καλά, αλλά όταν ξεκίνησαν τα πολλά παιχνίδια, από τα τέλη Ιουλίου, λόγω της συμμετοχής μας στο Europa League, προέκυψαν κάποια ζητήματα, αλλά αυτά μπορούν να συμβούν, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το σημαντικό είναι πως πλέον δεν έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Έχουν επιστρέψει ο Μπουμάλ, ο Χουλτ, παίκτες που είχαν ζητήματα τραυματισμών. Είμαστε σε καλό σημείο αυτή την περίοδο».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Εμποκού και τον Μπουμάλ:

«Ο Εμποκού ήρθε τελευταίος και χρειάζεται χρόνο να καταλάβει φιλοσοφία μας, αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Ο Μπουμάλ δε θα είναι στην αποστολή την Κυριακή, χρειάζεται χρόνο, μόλις επανήλθε, δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί μαζί του».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας:

«Έμεινα ευχαριστημένος, η ακαδημία κάνει καλή δουλειά. Ο Χατζηγιοβάννης θα κάνει προπόνηση μαζί μας, τον επιβράβευσα με αυτό, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πότε θα του δώσουμε την ευκαιρία. Υπάρχουν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που πραγματικά ξεχωρίζουν».

Για τα καλά λόγια που λένε για αυτόν, παίκτες και συνεργάτες:

«Είμαι ο προπονητής της ομάδας. Είμαι υπεύθυνος και στα καλά και στα άσχημα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση να γίνει ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, υπήρχαν κάποια χρόνια που δεν πρωταγωνιστούσε. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια σωστή νοοτροπία, αλλά τώρα το μόνο που θέλω είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα μετρούν».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αντέξει την πίεση της κορυφής:

«Όταν μάχεσαι για την κορυφή, δεν είναι σημαντικό το πως διαχειρίζεσαι την κατάσταση όταν είναι καλή, αλλά πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα όταν – αργά ή γρήγορα – πέσεις κάτω μια φορά και πως θα αντιδράσεις σε αυτές τις άσχημες στιγμές. Γιατί θα υπάρξουν κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι πρώτος, είτε είσαι δεύτερος. Θέλω την ομάδα μου να είναι πιο δυνατή στο πνευματικό επίπεδο, γιατί δεν είναι ένα ή δύο παιχνίδια που μπορούν να το αλλάξουν. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Ξάνθη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θυμάμαι πολύ καλά ότι πέρυσι ήταν η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε στην Λεωφόρο, στο διάστημα που βρισκόμουν στην τεχνική ηγεσία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Μίχαελ Σκίμπε και την Εθνική:

«Μιλήσαμε για τους παίκτες της ομάδας μας, όσα είπαμε είναι μεταξύ μας. Ήταν πολύ θετικό που συναντηθήκαμε. Μπορεί να βοηθήσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές γενικά. Εμείς έχουμε μόνο τον Κουτρουμπή και ίσως τον Ζέκα που μπορεί ενδεχομένως να αγωνιστεί στην Εθνική, ωστόσο υπάρχουν νέα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες, που μπορούν αργότερα να βρεθούν στην εθνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...