ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στάικος: «Δάσκαλος ο Λεντέσμα»

Ο Πασχάλης Σταίκος, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, στον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λεντέσμα.

Στάικος: «Δάσκαλος ο Λεντέσμα»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων:«Νομίζω ότι είναι μία επιβράβευση για τις προσπάθειες μου. Ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα κι αποτελεί τιμή για μένα. Γενικότερα είναι τιμή για κάθε Έλληνα ποδοφαιριστή στην ηλικία μου να παίζει με την φανέλα τη Εθνικής Ελπίδων. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε. Δεν έπαιξα βέβαια αλλά είμαι το ίδιο χαρούμενος γιατί πάντα όταν η Εθνική Ελλάδος κερδίζει είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία».

Για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα:Σ «Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άμα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως τώρα το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη που έχουμε μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να παίρνουμε κάθε νίκη σε κάθε παιχνίδι και να μπαίνουμε όσο πιο γίνεται συγκεντρωμένα. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να νικάμε».

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη και για το γεγονός ότι κρύβει παγίδες: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Όπως είπατε είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, μιας και όλοι θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην έδρα μας. Εγώ πιστεύω ότι άμα είμαστε καλά, είχαμε και την διακοπή του πρωταθλήματος οπότε είμαστε ξεκούραστοι, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Άγγλοι λένε ότι αν έρχεται ένα θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια έρχονται κι άλλα, ισχύει αυτό για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Πιστεύω πως συμβαίνει, ναι. Ειδικά στο πρωτάθλημα, που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος για φέτος, η μία νίκη φέρνει την άλλη. Άμα πηγαίνεις σε κάθε ματς ξεχωριστά, συγκεντρωμένα κι έχεις ως στόχο μόνο τη νίκη και γι’ αυτό και μόνο βγαίνεις στο γήπεδο, τότε η νίκη έρχεται από μόνη της».

Υπάρχει πίεση όταν σε κυνηγούν στη βαθμολογία: « Σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου, όταν έχεις εμπιστοσύνη στους παίκτες σου, οι φίλαθλοι σε στηρίζουν ως ομάδα. Τότε πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά».

Για το γεγονός ότι έχει δίπλα του τον Λεντέσμα αλλά και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Πάντα όταν έχεις τέτοιους παίκτες δίπλα σου, παίρνεις πράγματα, όπως είχαμε και πέρυσι τον Εσιέν. Ο Λεντέσμα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Βέβαια δεν θα το κρίνω εγώ αυτό το δείχνει και η καριέρα που έχει κάνει. Είναι ένας δάσκαλος δίπλα σου και βλέποντας τον πάιρνεις κάποια πράγματα και συνεχίζεις να βελτιώνεσαι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...