ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΙΑΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΕΣΤΟ

«Έτσι πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός…»

Ο Τζιαντομένικο Μέστο σε συνέντευξη του στη NOVA, μίλησε για τον Αντρέα Στραματσόνι, για τον ίδιο αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

«Έτσι πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε κάμερα της NOVA:

Σε ερώτηση για το αν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ο Μέστο ανέφερε:«Ναι, είναι όλα καλά. Ήταν απλά μία φλεγμονή. Εκμεταλλευτήκαμε την διακοπή και τώρα είναι όλα καλά». 

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή και αν το «τριφύλλι» μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το «μομέντουμ», ο Ιταλός σημείωσε: «Ξεκίνησαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Πιστεύω, όμως, ότι αυτή η καλή αρχή είναι ώθηση για τη συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή και να έχουμε καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν, γιατί έτσι πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός». 

Για το ματς με την Σταντάρ Λιέγης επεσήμανε: «Η σκέψη μας είναι αρχικά στην Ξάνθη. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλος στόχος για εμάς. Θα κοιτάξουμε μετά και αυτό το ματς διότι η Ευρώπη είναι η βιτρίνα για την ομάδα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ξάνθη, ο Μέστο υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι του με υπομονή. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Για το αν η φετινή ομάδα έχει την «σφραγίδα» του Αντρέα Στραματσόνι, ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού», είπε: «Παίζοντας ολοένα και περισσότερο με τον Στραματσόνι μαθαίνουμε καλύτερα τι θέλει και τις σκέψεις του. Και παίζοντας περισσότερο μαζί μπορούμε να τις εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο». 

Για το αν πιστεύει πως έφτασε η ώρα για τον πρώτο του τίτλο, ο Μέστο τόνισε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να κυνηγάει τον τίτλο. Αυτός ήταν ο στόχο μας πέρσι. Και φέτος είναι ο ίδιος. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι για να προχωρήσουμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.