ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είμαστε έτοιμοι για το ΣΕΦ…»

Την πίστη του για τη νίκη στο ΣΕΦ, εξέφρασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος τόνισε πως του αρέσει να παίζει σε... εχθρική ατμόσφαιρα.

«Είμαστε έτοιμοι για το ΣΕΦ…»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο site του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο νωρίς, συνέβη και πέρσι όπως θα θυμάστε. Πρόκειται για ένα ντέρμπι και δεν αλλάζει ο χαρακτήρας του είτε γίνεται στην αρχή, είτε στη μέση, είτε στο τέλος της χρονιάς.

Είναι βέβαιο πως καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας. Για εμάς αυτό φάνηκε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωλίγκα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να τα κερδίσουμε και ειδικά το πιο δύσκολο αυτό με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Είχαμε αρκετά άσχημα διαστήματα στην απόδοσή μας με αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να πιστεύει πως μπορεί να μας κερδίσει.

Πλέον, έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ματς είναι διαφορετικά από τα άλλα και προσωπικά μου αρέσει πολύ να συμμετέχω σε τέτοια και ειδικά στα εκτός έδρας. Μου αρέσει να αγωνίζομαι σε γήπεδα όπου η ατμόσφαιρα είναι «εχθρική» απέναντί μας, εννοείται όταν αυτή κινείται σε κόσμια πλαίσια.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΣΕΦ για τη νίκη, καθώς αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Όπως προανέφερα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, όπου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών μας να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα Βασίλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.