ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Το χειρότερο ματς φέτος…»

Ως το χειρότερο ματς του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά, χαρακτήρισε το σημερινό με την Ξάνθη, ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Βιγιαφάνιες: «Το χειρότερο ματς φέτος…»

Ο Αργεντινός άσος, αναφέρθηκε στην ήττα από την ακριτική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας φέτος, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως ο δρόμος είναι μακρύς.

Όσον αφορά το ματς της Πέμπτης με τη Σταντάρ Λιέγης, ο «Βίγια» είπε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στον όμιλό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη σημερινή μας εμφάνιση. Θα έλεγα όμως ότι ο αντίπαλος μας έκανε δυο ευκαιρίες και έβαλες δυο πανέμορφα γκολ είναι η αλήθεια. Από τη δική μας την πλευρά γνωρίζουμε ότι παίξαμε άσχημα και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Μπορούμε να πούμε πως ήταν το χειρότερο φετινό μας ματς… Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε μπει πάρα πολύ καλά, βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα στη συνέχεια αλλά όπως ξεκινήσαμε και εμείς να είμαστε πιο επιθετικοί ήρθε ένα γκολ από τα 30 μέτρα σε μια στημένη φάση και αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο. Και από εκεί και πέρα ο αντίπαλος μας κοίταξε να κερδίσει χρόνο, να κάνει καθυστερήσεις και ήρθε αυτό το τελικό αποτέλεσμα».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν επηρεάζει η ήττα το επερχόμενο παιχνίδι με τη Σταντάρ:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σήμερα και το ξέρουμε αυτό αλλά δεν πρέπει να πεθάνουμε κιόλας. Ξέρουμε ότι χάσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι για το Europa League και μετά την αναμέτρηση με την Βέροια για το πρωτάθλημα. Είμαστε πίσω δυο βαθμούς αλλά θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εδώ είμαστε για να τους ανακτήσουμε, να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια και να πάμε μπροστά».

Για την αναμέτρηση με την Σταντάρ και το κατά πόσο η ομάδα θα έχει άλλη εικόνα:

«Μπορούμε να το ανατρέψουμε για αυτό και κάνουμε καθημερινά σκληρή προπόνηση. Αύριο το πρωί έχουμε πάλι προπόνηση. Ξέρουμε ότι παίξαμε ένα άσχημο παιχνίδι, πληρώσαμε το τίμημα της εμφάνισης μας αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ, στην ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την υπόθεση».

Τι προσδοκά από τον εαυτό του στο ματς της Πέμπτης:

«Προσωπικά ο στόχος μου είναι να παίξω, να κάνω ένα καλό παιχνίδι και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Μπορούμε στο Βέλγιο να τα καταφέρουμε. Μετά έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας και αυτό που έχουμε στόχο να κάνουμε είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια και να δώσουμε τη μάχη μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...